Continental PremiumContact 7 - velika novost!

Continental PremiumContact 7 - velika novost!

Nova letna pnevmatika Continental PremiumContact 7

Ker vremenske razmere nikoli ne bi smele vplivati na vašo raven varnosti in udobja vožnje, so pri znamki Continental oblikovali letne pnevmatike, ki omogočajo natančno vodljivost na mokrih in suhih cestah. Zaradi prilagodljive tehnologije vzorca vas bo ta pnevmatika varno pripeljala kamor koli, ne da bi morali kdaj zapustiti svojo cono udobja. Katere letne pnevmatike se splača kupiti? Pnevmatike Continental PremiumContact 7 in so zares vrhunske v vseh pogledih. Najnovejša TOP letna pnevmatika PremiumContact 7 je že na zalogi v spletni trgovini shop.porscheinterauto.net! (1)

Katere so novosti nove letne pnevmatike PremiumContact 7?

  • doživite naslednjo stopnjo vodljivosti na mokrih in suhih cestah
  • uživajte v varnosti in udobju, ne glede na avto
  • zahvaljujoč zmesi RedChili
  • varno zaviranje že od samega začetka
  • združljiva z električnimi vozili
  • manjša poraba goriva

 

KONTAKT: za nakup pnevmatik nas pokličite 041 392 204.

Akcija pnevmatik

Izkoristite ugodno ponudbo

Preverite vrhunsko ponudbo pnevmatik v spletni trgovini shop.porscheinterauto.net. Tako kot vsako leto smo vam tudi letos pripravili izjemne ugodnosti. Za vse informacije pokličite: 041 392 204

Continental - izkoristite ugodne cene:

TOP najnovejša letna pnevmatika

Varnost v vsaki situaciji: S pnevmatiko PremiumContact 7 Continental po več letih razvoja predstavlja sedmo generacijo uspešne pnevmatike PremiumContact. Pri novi poletni pnevmatiki so se razvijalci posebej osredotočili na najpomembnejšo zahtevo kupcev po največji varnosti: “Nova generacija pnevmatik je paradni konj naše blagovne znamke. Naš cilj je bil razviti najvarnejšo pnevmatiko na trgu, ki našim strankam vedno nudi udobno in brezskrbno vožnjo – s pnevmatiko PremiumContact 7 zagotavljamo mir za vse.

Continental je izboljšal pnevmatike za osebne avtomobile na vseh področjih, pomembnih za varnost. Predhodnica PremiumContact 6 je v celotni življenjski dobi dosegla 34 zmagovalnih testov v priznanih mednarodnih strokovnih revijah. “Prepričani smo, da bomo z pnevmatiko PremiumContact 7 nadaljevali zgodbo o uspehu,” pravi Denise Sperl. Pri pnevmatiki PremiumContact 7 so pomemben napredek na področju varnosti omogočile tri tehnologije: zasnova, prilagojena velikosti, inovativna zmes RedChili za tekalno plast in prilagodljiva zasnova tekalne plasti.

Continental PremiumContact 7 tehnični podatki:

  • Širina pnevmatike v mm: 205–315
  • Presek pnevmatike 35–65
  • Velikost platišča v palcih: 16–21
  • Oznaka za hitrost: H–Y

Akcijska ponudba letnih pnevmatik

V naši spletni trgovini vam ponujamo ugodne pnevmatike, ki so se na letošnjih testih pnevmatik vrhunsko odrezale. Preverite ponudbo pnevmatik še pred začetkom sezone in si zagotovite svoje preden zaloge poidejo. Za veliko voznikov so celoletne pnevmatike povsem ustrezne za vožnjo in zagotavljajo več kot dovolj zmogljivosti v vseh razmerah.

Letne pnevmatike akcijska ponudba:

Continental pnevmatike prednosti

Continental je eden izmed najbolj priznanih proizvajalcev pnevmatik na svetu, ki proizvaja široko paleto pnevmatik za različne vrste vozil, vključno z osebnimi avtomobili, tovornjaki, motornimi kolesi in kolesi. Continental je nemško podjetje, ki ima sedež v Hannovru in je znano po inovativnosti, zanesljivosti in kakovosti svojih izdelkov.

Continental ponuja široko paleto pnevmatik, vključno s pnevmatikami za različne vremenske razmere, od poletnih in zimskih pnevmatik do celoletnih pnevmatik. Poleg tega Continental ponuja tudi specializirane pnevmatike, kot so pnevmatike za visoke hitrosti, pnevmatike za terenska vozila in pnevmatike za električna vozila.

Continental je znan po svojih tehnoloških inovacijah, ki izboljšujejo varnost, učinkovitost in udobje voznika. Na primer, Continental je eden izmed vodilnih proizvajalcev najzmogljivejših pnevmatik.

Od svoje ustanovitve leta 1871 si Continental prizadeva za en cilj: prinašati varnost na ulice brez kompromisov za užitek v vožnji in udobje. Od prve pnevmatike s profilom na tekalni plasti na svetu do vizionarske pnevmatike eContact ter inovacij v avtomobilski varnosti - že več kot 150 let stalno razvijajo in nadgrajujejo svoje znanje o mobilnosti, prevozih in procesih. Medtem ko to berete, več kot 240.000 zelo usposobljenih zaposlenih v 61 državah dela za ta cilj. Rezultat tega vložka so najvišje ocene za pnevmatike Continental, kar tudi dokazujejo z večkrat nagrajenimi pnevmatikami, ki jih redno testirajo neodvisne mednarodne revije. Od leta 2007 so izdelki Continental prejeli najvišjo oceno priporočljivosti v skoraj 80 % vseh testov.

Kaj pomeni Continental RedChili tehnologija?

Brez predhodnega ogrevanja - Continental PremiumContact 7. Vsak tekač se mora najprej pravilno ogreti! Vsi smo že slišali ta stavek pred vadbo. Toda vsako pravilo ima izjemo. Zaradi nove zmesi RedChili lahko pri pnevmatiki PremiumContact 7 preskočite katero koli fazo segrevanja, varno zaviranje pa vam zagotavlja že od samega začetka. Čas je, da doživite vožnjo s pnevmatiko, ki je pripravljena, preden boste vi. Udobje se združi z varnostjo, ne glede na to, katero vrsto avtomobila izberete.

Ne glede na to, ali se želite z družino odpeljati na poletni izlet v svoji limuzini ali pa preprosto uživati v vožnji z električno kombilimuzino, vam PremiumContact 7 zagotavlja največje udobje, zanesljivo varnost in še več prevoženih kilometrov neodvisno od konfiguracije opreme vašega vozila. Ker verjamemo, da vrhunska izkušnja vožnje ne bi smela biti odvisna od vrste avtomobila, ki ga vozite.

Kdaj izbrati letne pnevmatike namesto celoletnih pnevmatik?

Letne pnevmatike so običajno bolj primerne kot celoletne pnevmatike, če voznik živi v podnebnih razmerah, kjer prevladujejo visoke temperature in relativno malo padavin. Te pnevmatike so zasnovane za zagotavljanje optimalnega oprijema na suhih in mokrih cestah, kar je še posebej pomembno v vročih poletnih mesecih, ko se asfalt segreje in postane bolj spolzek.

Čeprav lahko celoletne pnevmatike zagotavljajo dober oprijem tudi v blagem snegu in ledu, pa niso primerne za uporabo v resnih zimskih razmerah, kjer so potrebne specializirane zimske pnevmatike. Zato jih vozniki ne bi smeli uporabljati na območjih, kjer prevladujejo sneg, led in nizke temperature.

Čeprav so celoletne pnevmatike priljubljene zaradi svoje vsestranskosti, pa so morda manj primerne za voznike, ki živijo na območjih z ekstremnejšimi podnebnimi razmerami, kot so zelo nizke ali visoke temperature, močni nalivi, sneg ali led. V takih okoliščinah bi bilo morda bolj primerno izbrati specializirane zimske ali letne pnevmatike, ki so posebej zasnovane za te razmere.

Na splošno je izbira pnevmatik odvisna od podnebnih razmer, na katerih voznik vozi, ter od njihovih vozniških potreb in želja. Pred nakupom novih pnevmatik se je vedno pametno posvetovati s strokovnjakom ali preveriti priporočila proizvajalcev pnevmatik.

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA