Servis zavor Škoda

Vrhunske zavore ogromno prispevajo k vaši varnosti, zato je menjava zavornih ploščic in diskov Škoda zelo pomembna. Pregled zavor vključuje popolni pregled vseh možnih napak ali poškodb, saj na obrabo zavornih ploščic vpliva marsikaj, ne le kilometrina. 

Menjavo zavor na pooblaščenem servisu Škoda opravljamo po navodilih in priporočilih proizvajalca (matične tovarne), zato vam garantiramo, da bo vozilo s servisa odpeljalo z zavorami v enakem stanju, kot so bile ob samem nakupu vozila.

Uporabljamo izključno originalne nadomestne dele ŠKODA, ki omogočajo popolno ujemanje.

Servis zavor Škoda

  • Originalne zavorne obloge
  • Originalni zavorni koluti
  • Vključena vgradnja originalnih delov 
  • 2-letno jamstvo na originalne dele in delo
  • Asistenca Porsche Slovenija - Škoda
     

Vsakič ko zaviramo se zavorni sistem obrablja, zato je pomembno, da jih za optimalno varnost v prometu redno menjamo.

Kdaj opraviti servis zavor je odvisno od tega, kako hitro se zavore obrabijo, na kar vplivata število prevoženih kilometrov in način vožnje.

Ugodna menjava zavornih ploščic

Škoda Vedno vredno s Porsche Group Card (Škoda Card). Privoščite svojemu vozilu ugodno in strokovno menjavo zavornih ploščic pri Porsche Inter Auto tudi, če je vozilo starejše od štirih let. V paket menjave zavornih ploščic Škoda Vedno vredno, je vključeno vse - material in delo, na storitev pa boste privarčevali ob vsakem obisku. 

REZERVIRAJTE SERVIS

Ugodna ponudba za servis

Pogosta vprašanja

Še niste prepričani ali je to za vas? Preverite odgovore na najpogostejša vprašanja, ki so jih nam zastavile naše stranke Volkswagen. S storitvijo menjave olja so bile več kot zadovoljne.

Kaj vključuje servis zavor?

Celotno storitev. To pomeni, da vaše obstoječe zavore pregledamo in jih preizkusimo ter po potrebi zamenjamo.

Naša storitev je popolna in po menjavi zavor pri nas se boste s servisa odpeljali z avtom, ki ima zavore kot nov kupljen avto, saj uporabljamo izključno originalne nadomestne dele, ki se vašemu vozilu popolnoma prilegajo.

Na koliko km menjava zavornih ploščic?

Zavorne ploščice se različno obrabljajo - odvisno je od kilometrine, stila vožnje in cest, po katerih vozite. Pregled zavor je priporočljiv vsako leto v izogib slabšemu delovanju ali odpovedi.

Ali na servisu Škoda dobim originalne zavore?

Kot pooblaščeni serviser za vaše vozilo vam v sklopu menjave zavor zagotovimo originalne zavorne ploščice in diske.

Vaša varnost nam je na prvem mestu.

Kje vse je servis zavor Škoda?

Pooblaščeni servisi za vozila Škoda se nahajajo v Ljubljani pri Porsche Verovškova, v Kopru pri Porsche Koper in v Mariboru pri Porsche Maribor ter Porsche Ptujska cesta.

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA